Søk i denne bloggen

fredag 10. desember 2010

Feberfabuleringer

Nå har jeg vært sjuk i ei uke. Hoste, snørr og feber. Nettene er ille - umulig å sove og hoste samtidig... Det fine i våre moderne dager er at man kan klage i all offentlighet - både på facebook og med blogg. Og mange andre steder - om man vil. To er vel egentlig to for mye for den slags, men, men - får jo sympati...
Har måttet utsatte kurs og konsultasjoner i en hel uke.
Valpekurset hadde uansett blitt utsatt pga kulden. Mellom 15 og 20 kalde her siste uken, og så lenge jeg bare er en stakkar uten treningshall holdes kursene utendørs.
Problemet med alle utsettelsene er at det ikke er mange ledige dager å utsette til.. Blir derfor mer hektisk en planlagt resten av desember og i januar. Ja, ja..
Neste år blir ting lagt opp annerledes. Ingen kurs fra midten av november til midten av februar. Dette fordi jeg hvert år må utsette kurskvelder grunnet kulden. Har hatt stor økning i konsultasjoner, så heller enn kurs satser jeg på å ha flere konsultasjoner om vinteren samt kanskje få skrevet litt? Mye i hodet som vil ut ;-)
Eksamen skulle jeg også ha jobbet med denne uken. Fristen er onsdag neste uke. Som en del av eksamen har jeg filmet katten min, Maskot. Film blir lagt ut etter endt evaluering (om noen gidder se 35 minutter med kattetrening..). Filmen er ferdig, men så var det det skriftelige da... Mandag er det konsultasjoner, onsdag har jeg bare frem til ca. 12 jeg kan jobbe - så tirsdag blir den store eksamensjobbedagen. Tar læringsteori ved Ås. Første eksamensoppgave fikk jeg A på (litt stolt over det ;-)), spørs om får til det denne gangen :-(

Hundene har ikke fått døyten av tur og trening denne uka. Chris har stilt opp med liten morgen og kveldstur hver dag, det er da noe. Litten er fornøyd da selskap i sofaen er kult. I tillegg har Chris fått ham med ut på tur 2 ganger på tross av kulden. Tyder på god form selv om han sliter med pusten. I godt humør er han også, misstenker at han nesten går litt i ungdommen igjen mentalt. Inviterer til lek, "prater" og tøyser. Og sover masse.. Men gamle gubber trenger nok mye søvn!
Jack oppfører seg bra, men tipper han er forholdsvis eksplosiv når vi igjen kommer oss ut blandt andre hunder!
Sist han så andre hunder var vel på Dogs4All der han fikk årets siste (og største?) dose med miljøtrening. Noe han taklet ekstremt bra! Til ham å være... ;-) Første 10 minuttene var utfordrende, så gikk det bra så lenge vi holdt oss i bevegelse. På ett sted som det er det jo alltid MANGE kjente, og jeg måtte stoppe for en prat flere ganger. Det går bra, så lenge jeg samtidig husker å fokusere 99% på Jack og omgivelsene. Men det er jo 2 uker siden!!!! Ikke bare har han vært isolert fra andre hunder de siste ukene, men det har heller ikke blitt skikkelige turer.
Hvorvidt han har bedret atferden etter at jeg begynte å tenke mulig ADHD og legge opp til foring og trening ut i fra det er vanskelig å si, da vi for skjelden er ute i de tøffeste situasjonen. Melder meg nå inn i Kongsberg Hundeklubb for så å troppe opp på treninger og jobbe med CU øvelser: Control Unleashed Forfatteren av boken og dvd'ene, Leslie mcDevitt, kommer forresten tilbake til Norge 13. og 14. august 2011! Se: http://www.hundifokus.no/index.php?pageid=3045 Forhåpentligvis blir det også flere freestyletreninger torsdager på dagtid fra januar av og brukstreninger onsdager. Ta kontakt om du vil være med på treningene!! I tillegg blir det selvsagt fortsatt bevisst foring, akkupunktur og masasje. Blir det ikke klare endringer i løpet av noen måneder vil jeg også teste homeopati.  Etter det skal jeg akseptere Jack for den han er ;-)

Helena er nok også lei av å ha en mamma som er sjuk. Ikke vil jeg leke "flystyrt", ikke vil jeg være hest - og tåler ingenting....

MEN - at jeg sitter her og skriver dette er vel forhåpentligvis er tegn på bedring... Meldt mildvær i morgen - håper Litten, Jack og jeg kommer oss ut en tur! Aking med Helena tipper jeg må vente et par dager til, litt mer anstrengende det...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar