Søk i denne bloggen

onsdag 30. juni 2010

Sommeravslutning for Hund i Fokus

Søndag 27. juni hadde vi sommeravslutning. Dagen kunne ikke vært mer perfekt! Strålendes sol - en perfekt dag for båttur på Eikern.
Vi var seks voksne, ett barn og to hunder som tok ms Eikern fra Vestfossen til Eidsfoss.Nina m Jack, Helena, Marita m Nànock, Chris, Runar, Tua, Mona

Båtenturen tok nesten to timer. Vi fikk kremplassen (se bildet) - muligens for våre medpassasjerers skyld? Helena underholdt både mannskap og passasjerer med et høyt aktivitets- og støynivå. Hun hadde en topp tur, med god hjelp av Marita.

Helena og Nànock

Jack syntes det var vel spennende. Han måtte se utover vannet, sjekke medpassasjerer som gikk forbi, hilse på Mona og Tua utallige ganger osv. Nànock derimot fant fint roen.

I Eidsfoss gikk vi til Gamle Eidsfoss Kro og hadde en nydelig lunsj. Selv jeg som er vegetarianer fikk et godt måltid. Anbefales!
På Eidsfoss møtte vi også Cille. Hun var på hytte i nærheten, så båtturen ble noe unødvendig for hennes del.

Tua i venstre hjørnet, Marita m ryggen til, Nina og Cille

Hundene fant seg fin plass i skyggen, og Jack fikk lurt seg til å hilse på en vakker ung herremann som var blanding mellom malterser og dachs. Ikke noe tull, flinke Jack :-)

Helena så vi ikke mye til da hun møtte nabojentene, Tuva, Tiril og Vilde. De var nok mye kulere enn oss gamlingene.

Etter to timer gikk båten tilbake til Vestfossen. Jack fikk seg et bad på veien til båten, og fant straks roen da vi fant plassen vår.
Mette, av sol, frisk luft og god mat kom vi godt fornøyde tilbake. Helena og jeg dro hjem og hadde vannballong krig - samt tok oss litt av Litten som hadde vært alene hele dagen (dog med åpent ut til veranda og hundegård).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar