Søk i denne bloggen

tirsdag 25. mai 2010

Det tusler og går :-)

Endelig er våren her - ja til og med litt sommervarme har det vært innimellom. Det er lettere å komme seg ut for å trene.
Litten, Jack og jeg prøver å få til litt trening daglig. I går gikk vi spor samt trente litt triks inne på kvelden.
Det er lenge siden sist vi jobbet med spor, og jeg fikk en påminnelse om at dette er noe jeg må ta litt mer serisøst med Jack. Han er en racer i sporet - men har for dårlig tid. Jeg føler jeg rappelerer gjennom skogen... Så, i morgen har jeg planer om å gå spor på jordet. Med godbiter i fotsporene for å sette ned farten og få ham grundigere og roligere.
Det positive er at han plukker og leverer gjenstander som en gud, så sant han får med seg at de er der... Og det gjør han faktisk nesten hver gang.

Litten er roen selv i sporet. Behagelig, hurtig gange. Mister han sporet  så finner han det igjen. Jeg hører han sliter med pusten :-( Men, han gjør allikevel en god jobb, og han trives med det!

Agilityhindrene på jordet har dukket frem fra snøen - så nå tar vi noen raske runder der nesten daglig :-) Sikkert ikke riktig etter regelboken, men jeg synes de er flinke. Jack begynner å bli god på å bli dirigert på banen, fra hinder til hinder.

I tillegg har det blitt litt rundering i det siste. Jeg bør få tatt noen bilder av Jack som flyr gjennom skogen. Ja, og Litten på teigsøk med den aller største selvsikkerhet!
Jack er dyktig, men vel selvstending. Av den grunn har jeg jobbet iherdig med innkallingen i det siste - og det funka. Sist vi trente kom han innom meg på midtlinjen, nesten hver gang. En søledam ble dog for fristende på årets hittill varmeste dag.
Jack kom over et telt med to sovende menn i. Da visste han ikke hva han skulle gjøre. Han meldte ikke, men kom inn til meg - usikker. Jeg forsto ikke hva han drev med, da han aldri bruker å rote på den måten. Til slutt gikk jeg litt ut i skogen for å se, og der var teltet. Da jeg sjekket hva som var inni så vekket jeg altså to unge østeuropeere. Overrasket, men hyggelige og interessert i hva vi drev på med.

Litten fikk ikke søke nær teltet, da han har tendenser til å ville like diverse uapetittelig avfall som følger med øateuropeerne som camper i området der. Han må av den grunn alltid søke et godt stykke unna... Men, han hadde nok meldt på telt, gamle kunster er ikke glemt.

Når det gjalt siste utgave av K9 challange er vi ferdig. Det ble ikke veldig bra, faktisk ble det litt bedre enn det som vises på flimen. Rotet det til under redigering... Film kan ses her: Øvelsen "Tass"

En kul øvelse, så fortsetter å trene på den.

I morgen kommer Cille. Drømmedama med de magiske hendene. Gutta gleder seg nok til deilig masasje :-) Når hun kommer diskuterer de hvem som først skal få masasje. Er helst den som først får lagt seg på teppet som vinner. Den andre må gå ut av rommet og vente på tur. Det er ikke alltid at de vil gi i fra seg plassen når Cille sier det er nok, men stort sett så er de enig med henne i når det holder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar