Søk i denne bloggen

torsdag 21. januar 2010

Freestylekurs hos Gnisten Hundeskole i Telemark

16. og 17. januar gikk årets første helgekurs av stabelen. Det var freestylekurs hos Gnisten Hundeskole: http://www.aussiemudi.com/kurs/index.html
8 2-beinte og 11 (Eva stilte med 4 hunder!) 4-beinte var med og som vanlig var de 2-beinte bare damer. Men for noen feiende flotte freestyledamer og hunder. Alle fikk til øvelsene og alle (bortsett fra Bodil som måtte dra før vi ble ferdige) fikk vist frem et fint program på slutten (selv om et par av hundene måtte ta en liten runde rundt hallen på egen hånd først... :-)).
Alltid gøy med freestylekurs, og spesielt gøy er det når deltagerne er så entusiastiske og flinke som denne gjengen var.
De deltagende hundene var 3 mudier, 2 blandingshunder, 3 aussier, 1 border collie, 1 labrador og 1 manchester terrier. Jeg har ennå ikke bilder, men håper å få noen tilsendt. Eva har skrevet om kurset her: http://www.aussiemudi.com/blogg.html og også lagt inn bilder. Treningen var innendørs i en stor lagerhall, noe støvete men med ok temperatur. Underlaget var ikke spesielt bra for freestyle, noe som gjorde at vi måtte være litt forsiktige med for mye hopp og sprett. Betong er ikke bra for noen!

Regner med at flere av deltagerne bli å se på kurs og konkurranser i tiden fremover! Flinke var de :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar